English (UK)Ελληνικά (gr)

  

 

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ο σεβασμός στην ιδιωτικότητά σας και η διαχείριση, προστασία και ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν προτεραιότητα για την εταιρεία μας. Έχουμε θεσπίσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων, με σκοπό να ενημερώσει εσάς που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα https://edil.gr/.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων περιλαμβάνει:

•       Πληροφορίες για τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

•       Το είδος των δεδομένων που συλλέγουμε για εσάς και τις μεθόδους συλλογής.

•       Το σκοπό συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και τη νομιμοποιητική βάση για την επεξεργασία.

•       Τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουμε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας,

•       Το διάστημα τήρησης των προσωπικών σας δεδομένων.

•       Τα δικαιώματά σας και τον τρόπο πρόσβασής σας σε αυτά, καθώς και τις επιλογές σας αναφορικά με τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας.

•       Την προστασία και αποθήκευση των δεδομένων σας.

 

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

«EDIL ΤΕΧΝΙΚΗ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και δ.τ. «HELLAS EDIL S.A.», που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, οδός Λαρίσης 8.

 

Πληροφορίες που συλλέγουμε

«Προσωπικά Δεδομένα» είναι κάθε πληροφορία η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση ενός φυσικού προσώπου. Η HELLAS EDIL S.A. συλλέγει τέτοιες πληροφορίες όταν χρησιμοποιείτε τηn ιστοσελίδας μας.

Συγκεκριμένα:

  • ·Εάν είστε επισκέπτης της ιστοσελίδας
  • ·Εάν είστε προμηθευτής μας, παρακαλώ πατήστε εδώ.
  • Να ανταποκριθούμε στα αιτήματα σας για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες
  • Να διεκπεραιώσουμε παράπονα των πελατών μας.
  • Να σας αποστέλλουμε, κατά περίπτωση, προωθητική επικοινωνία, πληροφορίες ή υλικό που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, στο πλαίσιο διαφήμισης και προώθησης προϊόντων ή/και υπηρεσιών μας.
  • Να βελτιώνουμε και να διατηρούμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα και τις υπηρεσίες μας.
  • Να προβαίνουμε σε ανίχνευση, πρόληψη και αντιμετώπιση απάτης ή λοιπών παράνομων δραστηριοτήτων.
  • Να προβούμε σε εξέταση και ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας, αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα
  • Να εξασφαλίσουμε την προστασία δικαιωμάτων, περιουσιακών στοιχείων δικών μας ή τρίτων.
  • Άλλοι σκοποί: μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με άλλους τρόπους. Στη περίπτωση αυτή θα παρέχουμε ειδικές ειδοποιήσεις προς ενημέρωσής σας όταν συλλέγουμε τα δεδομένα, ενώ θα εξασφαλίζουμε προ της επεξεργασίας την συγκατάθεσή σας, όπου αυτή απαιτείται.

 

Μέσω φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα και προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τυχόν αιτήματα και διευκρινιστικές ερωτήσεις για θέματα σχετικά με τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες, θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το όνομα σας, το επώνυμο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email). Επίσης, η εταιρεία μας συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα, κατά τη συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις ή άλλες προωθητικές ενέργειες μας.

Συλλογή δεδομένων με αυτοματοποιημένα μέσα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί μόνο τα απολύτως αναγκαία για τη λειτουργία της cookies.

Δεν καταγράφουμε τη δραστηριότητά σας στην ιστοσελίδα μας μέσω της χρήσης cookies.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά, παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

Πληροφορίες που αφορούν ανηλίκους

Η ιστοσελίδα και οι υπηρεσίες μας δεν προορίζονται για χρήση από ανήλικους κάτω των 13 ετών. Δεν συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα ανηλίκων κάτω των 15 ετών χωρίς την συγκατάθεση από γονέα ή κηδεμόνα. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας τέκνου νεότερου των 13 ετών και ανησυχείτε πως το τέκνο σας μπορεί να μας έχει παράσχει προσωπικά του δεδομένα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Γιατί χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα;

Χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προκειμένου:

  • Να ανταποκριθούμε στα αιτήματα σας για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες.
    • Να διεκπεραιώσουμε παράπονα των πελατών μας.
    • Να σας αποστέλλουμε, κατά περίπτωση, προωθητική επικοινωνία, πληροφορίες ή υλικό που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, στο πλαίσιο διαφήμισης και προώθησης προϊόντων ή/και υπηρεσιών μας.
    • Να βελτιώνουμε και να διατηρούμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα και τις υπηρεσίες μας.
    • Να προβαίνουμε σε ανίχνευση, πρόληψη και αντιμετώπιση απάτης ή λοιπών παράνομων δραστηριοτήτων.
    • Να προβούμε σε εξέταση και ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας, αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα
    • Να εξασφαλίσουμε την προστασία δικαιωμάτων, περιουσιακών στοιχείων δικών μας ή τρίτων.
    • Άλλοι σκοποί: μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με άλλους τρόπους. Στη περίπτωση αυτή θα παρέχουμε ειδικές ειδοποιήσεις προς ενημέρωσής σας όταν συλλέγουμε τα δεδομένα, ενώ θα εξασφαλίζουμε προ της επεξεργασίας την συγκατάθεσή σας, όπου αυτή απαιτείται.

 

Για την πραγμάτωση του σκοπών αυτών θα προβούμε στη συλλογή και εν γένει επεξεργασία μόνο όσων δεδομένων είναι συμβατά και απολύτως απαραίτητα με τον σκοπό της επεξεργασίας.

 

Σε ποιους διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε, διαβιβάζονται σε τρίτους, στους οποίους η «HELLAS EDIL S.A.» αναθέτει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό της ή με τους οποίους συνεργάζεται. Ειδικότερα:

Δεδομένα διαβιβάζοντα, σε παρόχους προϊόντων ή/και υπηρεσιών πληροφορικής ή/και υποστήριξης πάσης φύσεως πληροφοριακών και ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων, σε εταιρείες άμεσης αλληλογραφίας/ταχυμεταφορών, σε δικηγορικές εταιρίες.

Σε ειδικές περιπτώσεις, τα προσωπικά δεδομένα των υποκειμένων των δεδομένων ενδέχεται επίσης να διαβιβαστούν σε τρίτους:

•       Σε αρμόδιες εποπτικές ή δικαστικές αρχές, εφόσον αυτό επιβάλλεται από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό πλαίσιο ή από δικαστική απόφαση.

Δεν γνωστοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης σε χώρες όπου δεν υπάρχει κατάλληλο καθεστώς προστασίας δεδομένων. Ωστόσο, σε περίπτωση που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταφορά δεδομένων, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια, π.χ. με τη χρήση τυποποιημένων ρητρών προστασίας δεδομένων (Standard Contractual Clauses, SCC), θεσπιζομένων από την Επιτροπή.

 

Νομικές βάσεις για επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Η «HELLAS EDIL S.A.» στηρίζεται σε τέσσερις νομικές βάσεις όταν επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, οι οποίες είναι οι ακόλουθες:

  • Εκτέλεση συμβάσεως: όταν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας που προκύπτουν από τη σύμβαση.
  • Έννομη υποχρέωση: όταν υποχρεούμαστε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να συμμορφωθούμε με μία έννομη υποχρέωση, όπως να τηρούμε αρχεία για φορολογικούς σκοπούς είτε να παρέχουμε πληροφορίες σε ένα δημόσιο φορέα ή αρχή επιβολής του νόμου.
  • Έννομο συμφέρον: ενδέχεται να επεξεργαστούμε δεδομένα σχετικά με εσάς όταν έχουμε έννομο συμφέρον κατά την εκτέλεση   μίας σύννομης δραστηριότητας έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την συνέχεια της δραστηριότητας αυτής, αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει τα συμφέροντα σας, είτε
  • Η συγκατάθεσή σας: ενδέχεται περιστασιακά να σας ζητήσουμε την ειδικότερη συγκατάθεσή σας προκειμένου να επεξεργαστούμε κάποια προσωπικά σας δεδομένα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνει μόνο με αυτόν τον τρόπο, εφόσον συμφωνήσετε προς αυτό. Μπορείτε να αποσύρετε την συναίνεση σας οποτεδήποτε, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα, επικοινωνώντας μαζί μας είτε ταχυδρομικά στην παραπάνω δηλωθείσα διεύθυνση, είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Τα δικαιώματά σας

Τα δικαιώματα σας σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) είναι τα εξής:

  • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε.
  • Δικαίωμα διόρθωσης ελλιπών ή ανακριβών σας δεδομένων που διατηρεί η «HELLAS EDIL S.A.».
  • Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Δικαίωμα περιορισμού της Επεξεργασίας των δεδομένων.
  • Δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σε εσάς ή σε τρίτους. Μπορείτε να λαμβάνετε, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να τα διαβιβάζετε, υπό τις νόμιμες προϋποθέσεις, σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας αρκεί αυτό να μην επηρεάζει δυσμενώς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων (μόνο για αυτοματοποιημένη επεξεργασία πληροφοριών τις οποίες μας παρείχατε με τη συγκατάθεσή σας ή για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης.)
  • Δικαίωμα εναντίωσηςστην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ανά πάσα στιγμή. Η «HELLAS EDIL S.A.» δύναται να μην ικανοποιήσει το εν λόγω δικαίωμά σας, εφόσον καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους επεξεργασίας που υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
  • Δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr, Λ. Κηφισίας 1-3, 115 23, Αθήνα), εφόσον θεωρείτε ότι προσβάλλονται τα δικαιώματά σας με οποιονδήποτε τρόπο (δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή).
  • Σας ενημερώνουμε ότι αυτή η πολιτική ενδέχεται να αλλάξει κατά περιόδους. Εφόσον αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική μας θα σας ειδοποιήσουμε μέσω ειδοποιήσεων που θα εμφανίζονται στο site μας.
  • Εφόσον αποφασίσουμε να διαφοροποιήσουμε ουσιωδώς την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα λάβετε προηγούμενη ενημέρωσης, ή όπου απαιτείται θα ζητηθεί η συγκατάθεσή σας προ της επεξεργασίας.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, καθώς και για την άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων παρακαλώ απευθυνθείτε εγγράφως στη διεύθυνση Λαρίσης 8 στη Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54249 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Κατά κανόνα, το αίτημά σας θα ικανοποιείται, εντός μηνός από την παραλαβή του. Οι πληροφορίες, κάθε ανακοίνωση καθώς και όλες οι ενέργειες που αναλαμβάνονται κατά τα άρθρα 15 έως 22 και 34 GDPR, παρέχονται δωρεάν.

Ασφάλεια και Διατήρηση των Προσωπικών σας δεδομένων

          Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας των δεδομένων, ήτοι όσο διαρκεί η μεταξύ μας σύμβαση, η συναίνεσή σας, οι νομικές μας υποχρεώσεις (όπως η τήρηση για φορολογικούς σκοπούς) και το έννομό μας συμφέρον ανά περίπτωση.

Η διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων διεξάγεται με τρόπο που να διασφαλίζεται το απόρρητο αυτής. Η HELLAS EDIL S.A. εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων σας έναντι των κινδύνων από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

Τα δεδομένα που μας παρέχετε προστατεύονται με κατάλληλες τεχνικές ασφάλειας πληροφοριών για την εξασφάλιση τόσο της ασφαλούς μεταφοράς τους μέσω του διαδικτύου, όσο της ασφαλούς αποθήκευσης σε Πληροφοριακά Συστήματα.

Απαιτούμε από όλα τα τρίτα μέρη που ενδέχεται να τύχουν λήψης προσωπικών σας δεδομένων, να διαθέτουν τα κατάλληλα μέτρα τεχνικής και επιχειρησιακής ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ελλάδας και της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων.

 

Ειδικές Κατηγορίες Δεδομένων

Σας ζητούμε να μην μας αποκαλύπτετε μέσω e-mail τραπεζικά σας δεδομένα, καθώς και ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα. Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτής της κατηγορίας δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση τους σκοπούς της επεξεργασίας, όπως αυτοί ορίζονται παραπάνω.

 

Links

Η «HELLASEDILS.A.» δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες λοιπών τρίτων μερών στους οποίους παραπέμπει μέσω συνδέσμων, hyperlinks ή banners τους (περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης όπως π.χ. το Facebook, YouTube, Pinterest, Google+). Η «HELLAS EDIL S.A.» δεν εγγυάται ούτε δύναται να ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο και την πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων του ιστότοπου που παρατίθεται με σύνδεσμο (link). Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, οφείλετε να απευθύνεστε στους αντίστοιχους ιστοτόπους που φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η πρόσβαση με τη χρήση των παρεχόμενων συνδέσμων στον εκάστοτε διαδικτυακό τόπο λαμβάνει χώρα με την αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του χρήστη.

Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει όσον αφορά την πρόσβαση του χρήστη σε άλλες εφαρμογές/ιστοσελίδες/πλατφόρμες/λογισμικά και υπηρεσίες. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των εφαρμογών/ιστοσελίδων/πλατφόρμων/λογισμικών και υπηρεσιών για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

Ενημέρωση της παρούσας πολιτικής

Η τελευταία ενημέρωση της παρούσας πολιτικής πραγματοποιήθηκε στις 22/07/21  

 

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο αναφορικά με την παρούσα πολιτική μας, καθώς και τις πρακτικές που ακολουθούμε, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Η τελευταία ενημέρωση της παρούσας πολιτικής πραγματοποιήθηκε στις 22/07/21 

COMPANY INFORMATION

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΔΡΑ
ΒΙΠΕ ΣΙΝΔΟΥ - ΟΙΚ.ΤΕΤΡ. 36 - ΟΔΟΣ ΝΒ7
ΤΗΛ 2311 990.500-1
FAX 2311 990.516 - 2310 330.553
AΘΗΝΑ
ΥΔΡΑΣ 7, TK 15344 - ΓΕΡΑΚΑΣ
ΤΗΛ 2117774400
FΑΧ 210 651.4700
ΛΑΡΙΣΑ
ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ 91 - ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΚ 41335
THΛ 2410 620.401
FΑΧ 2410 627.309

2014 © 

SOCIAL MEDIA

Click on the social media icons below and stay connected with us across the web and throughout your day.

  • Twitter
  • Facebook
  • Rss